Ґайд: як вибрати медичний одяг

Ґайд: як вибрати медичний одяг

Якщо ви на початку свого шляху у медицину, фармацевтику чи косметологію, перше, про що вам необхідно подбати – це спеціальний одяг. Яку тканину обрати? Як доглядати за халатом? На що звернути увагу при виборі? Зрештою, де купити хороший медичний костюм? На всі питання ми дамо відповідь у цьому ґайді. Залишайтеся на сторінці!

Склад тканини

До тканини медичного одягу є кілька важливих вимог: вона повинна дихати, бути гіпоалергенною, не статичною, довговічною та легкою в догляді. Щоразу після зміни ви будете прати свій халат чи костюм, а це означає, що тканина повинна бути стійкою до розтягнень та не втрачати колір. Трапляється й таке, що одяг потрібно запрати під час зміни, тоді він повинен швидко висохнути та не потребувати праски. Звучить складно? На практиці все легше. Обирайте медичний одяг, який виготовлено з поєднання бавовни+поліестеру.

Наприклад, 100% бавовна буде швидше зношуватися, втрачати форму і колір, а також її потрібно постійно прасувати. 100% поліестер буде електризуватися, парити влітку та холодити взимку, не пропускатиме повітря до тіла. То ж, ідеальним варіантом буде мікс тканин, які забезпечать комфорт, зручність та тривалу експлуатацію одягу.

Розмір і фасон

Щоб дійсно почуватися зручно, не варто брати костюм впритул. Пам’ятайте, що вам потрібно ходити в ньому тривалий час і виконувати різні маніпуляції. В ідеалі купувати трішки більший розмір, який сидітиме на вас вільно. Фасон та колір обирайте на ваш смак або згідно з корпоративними вимогами, залежно від закладу, в якому ви працюєте.

Стиль

Сучасна мода дає нам великий вибір навіть у медичному одязі. Різноманіття кольорів, текстур, візерунків і навіть виріз горловини сорочки може внести у ваш образ свіжість та вдало підкреслити красу. Радимо обирати костюми з кишенями, адже в них завжди зручно носити мобільний телефон, ключі чи ручку.

Як доглядати за медичним одягом?

Зазвичай рекомендації дуже схожі для всіх видів медичного вбрання:

  1. Періть при температурі 30℃.
  2. Не додавайте хлоровмісні порошки.
  3. Сушіть на повітрі або в сушильній машині.
  4. Необхідність прасування і рекомендованих температур залежить від тканини обраного костюма.

Де придбати якісний медичний одяг?

Наша компанія займається не лише продажем медичного одягу та взуття для жінок і чоловіків, а й пошиттям халатів і костюмів з урахуванням всіх вимог та норм. Ми пропонуємо доступні ціни, широкий вибір моделей і кольорів та чудовий сервіс. Залюбки допоможемо вам з вибором та забезпечимо максимально швидку доставку замовлень.

Коментарі

Поки немає коментарів