Як вибрати правильне медичне взуття?

Як вибрати правильне медичне взуття?

Якщо Ви коли-небудь купули невдалу пару взуття, то Ви знаєте, якого болю образно і буквально воно може принести.

Медичне взуття може бути в різних стилях, формах і дизайнах, тому не завжди легко зрозуміти, яке саме найкраще купити. На додаток до цього кожна окрема пара медичного взуття функціонує по-своєму, впливаючи на комфорт і активність протягом усього робочого дня її власника.

Для того, щоб зробити Ваш пошук ідеальної медичного взуття простішим, ми підготували список найважливіших факторів, на які Вам слід звернути увагу при виборі медичного взуття:

  1. Вага і комфорт.
  2. Підтримка і стабільність.
  3. Опір до ковзання.
  4. Дизайн і форма.
  5. Робоча функція.
  6. Ціна і гарантія.

Кожен з цих факторів важливий, і якщо у Вас був неприємний досвід з будь-яким із них з Ваши медичним взуттям, то Вам варто розглянути придбання нової пари. Кожен з цих чинників і правил вибору однаково важливі як для жіночого, так і для чоловічого взуття. Що ж, давайте розглянемо кожен з цих факторів детальніше.

Так як Ви будете носити медичне взуття на протязі всього свого робочого дня, то вага має важливе значення. Важке або незграбне взуття впливає на комфорт і Ваш настрій під час виконання роботи.

Якщо Ви носите незручне взуття, то помічаєте, як це впливає на Ваш настрій на роботу, тому переконайтеся, що воно не приносить дискомфорту. Якщо Ви проводите більше часу за письмовим столом, то у Вас є можливість знімати важке взуття, а якщо Ваш день проходь в основному стоячи або в русі, то Вам варто мати легку робочу пару або ж змінну для роботи, яку виконуєте стоячи. Так само разом з покупкою комфортного медичного взуття для кращого загального стану можете придбати компресійний трикотаж для поліпшення кровообігу в нижніх кінцівках і зниження втоми в ногах.

Оскільки робота медиків пов'язана з постійним навантаженням на ноги, тому хороша підтримка і стабільність в їх професійному взутті має дуже важливе значення, як з боку комфорту, так і з боку здоров'я. Медичне взуття повинно надійно підтримувати Вашу ступню, забезпечуючи їй стабільність і тим самим запобігати появі болісних відчуттів в суглобах стопи, колінних суглобах і спині.

Опір до ковзання має бути головним чинником у виборі медичного взуття, особливо якщо Ви працюєте в середовищі, де часто може пролитися рідина на підлогу або ж його поверхня просто дуже гладка, має кахельне покриття. Зараз більшість виробників випускають взуття з антиковзаючою підошвою.

Медичнк взуття зараз буває в різних варіаціях форми і дизайну, що дозволяє з легкістю підібрати модель під будь-яку ступню. Найпоширеніші види взуття, які вибирають медпрацівники - це сабо, крокси, босоніжки, легкі спортивні кросівки. Кожен з них має свої переваги і недоліки в залежності від особливості стопи їх власника.

Якщо у Вас виникає вибір, яке взуття купити: модне і стильне чи зручне, то все ж подбайте про своїх ноги та спину і візьміть найкомфортніше.

Для вибору взуття потрібно визначитися з Вашим робочим навантаженням: сидите, стоїте або в постійному русі, доводитися піднімати щось важке і чи є особливості Вашої стопи.

Ціна і гарантія на медичне взуття залежить від різних чинників: матеріалу, з якого виготовлено, дизайну і конструкції, бренду. Не бійтеся витратити трохи більше грошей на Ваше робоче взуття. Виберіть найзручнішу пару, і вона прослужить Вам приносячи комфорт і задоволення при виконанні Ваших службових обов'язків. На нашому сайті Medical Shoes ми пропонуємо хороший вибір взуття для медичних працівників. Купити медичне взуття можна в Києві в нашому магазині або ж замовити доставку по місту, а також можлива відправка в інші міста України

Коментарі

Поки немає коментарів