Як доглядати за шкіряним взуттям, щоб носити його довго та у задоволення?

Як доглядати за шкіряним взуттям, щоб носити його довго та у задоволення?

Шкіряне взуття загалом довговічне, проте з правильним доглядом воно може ще й зберігати чудовий вигляд тривалий проміжок часу. Вам не потрібно витрачати на чищення години, достатньо щоденних 5 хв і ваші улюблені черевики та кросівки будуть довго вас тішити.

Дотримуйтеся кількох простих етапів догляду:

  1. Щодня очищайте їх від пилу та бруду. Спершу використовуйте суху м'яку тканину, щоб забрати основний шар забруднення. Далі можете змочити її та пройтися по взуттю ще раз.
  2. Поліруйте взуття. Придбайте крем, який підходить саме вашій моделі черевиків чи туфель (по кольору, матеріалу тощо). Не забудьте перед поліруванням зняти шнурки, якщо вони є, а потім нанесіть рівним шаром крем. Візьміть іншу м'яку ганчірку або щітку та зніміть залишки крему.
  3. Одразу видаляйте свіжі плями (жир, бруд, сік тощо) зі взуття, щоб вони не стали стійкими, оскільки потім забрати їх може бути надто складно.
  4. Після обробки завжди правильно сушіть взуття, не одягайте вологе. Для збереження форми є спеціальні дерев'яні або пластикові підставки, або ж ви завжди можете скористатися сухими газетами чи серветками й напхати їх всередину.
    ❗ Важливо: сушіть взуття під прямими сонячними променями, на батареї чи на інших гарячих предметах.

Нагадуємо, що перш за все важливо підібрати зручну пару взуття, щоб вона сиділа на ваших ногах комфортно. При потребі користуйтеся ортопедичними устілками, щоб ваші ноги були в анатомічно правильному положенні. В такому випадку ви уникнете деформацій поверхні взуття, натирання ніг та викривлення підошви.

Ми знаємо, що вперше вибрати правильне взуття може бути складним завданням. Щоб полегшити вам цей процес ми радимо проконсультуватися з ортопедом, якщо у вас є будь-які деформації чи особливості стоп. Лікар допоможе підібрати ортопедичну устілку та порадити зручну модель взуття. Якщо у вас немає ніяких особливостей з ногами, ви можете написати або зателефонувати до нас в магазин і наші менеджери допоможуть обрати кращу пару для вас, проконсультують щодо догляду та використання.

В нашому магазині є широкий вибір зручного та красивого взуття для роботи та повсякденного взування. Пропонуємо моделі для жінок, чоловік та дітей.

Коментарі

Отримала вже другу пару взутті і дуже задоволена.Доставка дійсно безкоштовна, працюєте прозоро. Дякую.